Pakej Bekam

pakej bekam

INGIN BERBEKAM? Kami datang terus ke rumah anda dan menawarkan PAKEJ TERMURAH DI PASARAN.

Mafhum Hadis Rasulullah S.A.W “Sesungguhnya cara pengubatan paling baik yang kamu gunakan adalah berbekam.” dan Rasulullah S.A.W bersabda: “Sesungguhnya pada bekam itu terkandung kesembuhan.”

MENGAPA HARUS BERBEKAM ?

Selepas 120 hari, sel darah merah di dalam tubuh kita akan mati. Ia mengandungi lebihan asid urik, urea, toksin dan sel darah merah yang rosak. Sel darah kotor ini akan berkumpul di lapisan bawah kulit sebelum dikumuhkan. Sekiranya dibiarkan lama di situ akan menjadi toksik yang menjadi punca pelbagai penyakit. Jadi sel-sel inilah yang perlu dikeluarkan dari tubuh melalui kaedah bekam. Sel darah ini nanti akan digantikan dengan sel darah merah yang baru. Darah yang baru mengandungi oksigen dan nutrien yang diperlukan oleh sel tubuh.

SIAPA YANG PERLU DI BEKAM?

1. Semua orang perlu berbekam sekurang-kurangnya 3 kali setahun atau setiap 120 hari sekali sebagai ikhtiar pencegahan penyakit. Sekiranya mampu, berbekam setiap bulan adalah yang terbaik.

2. Semua penyakit boleh di bekam. Antaranya sakit urat, sendi, lutut, artritis, gout, asma, migraine, alahan, angin dalam badan, resdung, jerawat dan sebagainya.

SAKIT TAK BEKAM???

Kami tidak menggunakan sistem torehan pisau sebaliknya menggunakan PEN dengan jarum yang halus. Kesakitan yang minimum.

Pakej yang kami tawarkan hanyalah 10 cup RM70 dan 20 cup RM100. Biasanya kami bagi extra cup dan biasanya satu point diulang 3 kali mengikut keperluan. Jika dalam lingkungan 50km dari kawasan operasi, kos minyak adalah free.

APA KEISTIMEWAANNYA?

1. Anda tidak perlu bersusah payah utk mencari kedai untuk berbekam, sebaliknya kami yang bersusah payah mencari rumah ada.
2. Anda boleh rileks tengok tv sambil tunggu kami sampai… sebaliknya kami sibuk bertanya orang di mana rumah anda.
3. Kos minyak anda kosong, sebaliknya kami perlu isi minyak untuk menampung keperluan pergi dan balik.
4. Selepas berbekam anda boleh terus rileks atau tidur di rumah.

Nak bekam di rumah anda area Kedah/Penang. Call / WhatsApp / Telegram, 0194573186 Hassan. Kunjungi FanPage Kami Klik Sini

Kawasan operasi sekitar Padang Serai, Kedah, dalam linkungan 50km. Sekiranya lebih 50km dari kawasan operasi, hubungi kami untuk maklumat lanjut.

Jika panggilan tak berjawab mohon WhatsApp atau Telegram.

LIKE KAMI DI FACEBOOK : Bekam Di Rumah.
Untuk maklumat terkini. https://www.facebook.com/berbekamdirumah

Leave a Reply